«Lett å lese, lett å putte i vesken. Den vesle boken gir en kjapp forklaring på alt ferske Frankriketurister undrer seg på. Hvordan tiltaler man kelneren? Spiser man skorpa på osten? Og hva skjuler seg bak franske matnavn? Det hele er lettlest, enkelt og greit.»

- Inga Holst, dinside.no

Boka gir praktiske tips om hvordan finne fram til en restaurant, hvordan bestille, hvordan velge fra en spanskspråklig meny og litt om spansk mat og vin generelt. Den inneholder en miniparlør, en liten katalansk-norsk ordliste, en spansk-norsk ordliste over grunnleggende ord, drikke og matuttrykk og en norsk-spansk stikkordliste.
Les mer
«Lett å lese, lett å putte i vesken. Den vesle boken gir en kjapp forklaring på alt ferske Frankriketurister undrer seg på. Hvordan tiltaler man kelneren? Spiser man skorpa på osten? Og hva skjuler seg bak franske matnavn? Det hele er lettlest, enkelt og greit.»
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788243002760
Publisert
2003
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Spartacus
Vekt
150 gr
Høyde
103 mm
Bredde
171 mm
Dybde
12 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Flerspråklig
Format
Product format
Heftet
Antall sider
190
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter