Lær deg å bake nydelige, luftige og sunne surdeigsbrød.
Casper Lugg og Martin Fjeld har bakt surdeigsbrød nesten daglig de siste årene, og grunnen er enkel: Dette er de beste brødene de har smakt. Med oppskriftene deres kan alle få til å lage vellykkede surdeigsbrød.
Boken inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med ulike smakfulle kornsorter, og har gode beskrivelser av fremgangsmåte.
Følg forfatterne på Instagram: @illebrod
Om forfatterne:
Martin Ivar Hveem Fjeld (f. 1985) og Casper André Lugg (f. 1985) er oppvokst i Fredrikstad. Martin jobber fulltid med surdeigsbaking og bakekurs med Casper. Casper deler dagene mellom baking og arbeid i bokhandel. Simen Grytøyr, også fra Fredrikstad og AD i VG Helg, er fotograf.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788241911309
Publisert
2015-09-01
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Vigmostad & Bjørke
Serie
Vekt
980 gr
Høyde
273 mm
Bredde
220 mm
Dybde
22 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
172
Sjanger
Faglitteratur
Illustratør