I denne kokeboken blir du servert fantastiske lammeretter fra noen av Norges beste kokker. De har med seg sine lærlinger fra Oslo voksenopplæring Helsfyr som er flyktninger og innvandrere fra 13 forskjellige land. Du blir kjent med flere av lærlingene og kokkene gjennom interessante intervjuer. Du får personlige historier fra innvandrere og gastronomiske anekdoter fra noen av landets beste kokker. I tillegg til lammeoppskrifter får du viktig bakgrunnskunnskap om en unik råvare som vi burde utnytte langt bedre. Fra snute til hale - fra hverdag til fest!
Les mer
Etterord av Torunn Thomassen

Produktdetaljer

ISBN
9788230017968
Publisert
2018-09-17
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kolofon
Vekt
940 gr
Høyde
223 mm
Bredde
223 mm
Dybde
25 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
237

Forfatter
Redaktør