Kokk- og servitørfag er en lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemålene etter råvare, produksjon, salg og service, og er skrevet etter ny læreplan 2021.Teoristoffet er fordelt på disse temaene: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjoner, service og gjestebehandling, mat og helse. Boka gir en innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandler. For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget også: Nettressursen Kokk- og servitørfag vg2 Boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Forfattere av boka er Trond Andresen (faglærer for restaurant- og matfag ved Greveskogen vdg skole), Per Øystein Sandvin (forretningsutvikler og prosjektleder i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788211047052
Publisert
2023-08-01
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fagbokforlaget
Vekt
663 gr
Høyde
260 mm
Bredde
205 mm
Dybde
12 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
239
Sjanger
Skolebøker