Finnes det noe bedre enn å dekke et vakkert bord en lys sommerkveld, enten på balkongen, brygga eller i hagen og sette seg ned med gode venner og nyte?
Terje Ommundsen brukte pandemien til å lage mat til vennene sine og utviklet et helt nytt repertoar på hjemmekjøkkenet, hvor barndommens sørlandske sommermat fikk følge av thaismakene fra restauranten han driver.
Resultatet har blitt boken Thaisommer – mat til lyse sommerkvelder. Her får norske råvarer som sjømat og grønnsaker, kylling og biff nytt liv med sterke, søte og syrlige smaker fra Thailand. Ikke minst får du klassikere i ny drakt: jordbær med kokosmelk og thaifjordkake med mango, sommersalater med sting og skalldyrfest. I boken finner du også lekre drinker og snacks til sommerens nabofest eller late hyttekvelder under åpen himmel.]]>
Les mer
Undertittel er stavet "May til lyse sommerkvelder" på tittelsiden
Produktdetaljer
Publisert
2022-07-15
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
E-bok
Antall sider
223
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter
Bilder av