ykdom relatert til ernæring er én av de aller største utfordringene
i dagens helsevesen, og fagområdet tar tak i disse utfordringene og
legger særlig vekt på ernæring til syke mennesker. Klinisk
ernæring er et nytt og spennende fagområde og omfatter både
forebygging og behandling av ulike sykdommer og helsetilstander. Dette
er en grunnleggende lærebok i klinisk ernæring. Boken er beregnet
for studenter i medisin og klinisk ernæring, men vil også være
aktuell for helsepersonell som arbeider med ernæringsmessige
problemstillinger. I boken bruker vi en felles norsk terminologi slik
at helsepersonell kan snakke samme språk når de skal samarbeide om
pasienter med ulike ernæringsmessige utfordringer. I læreboken
finner du også de spesifikke anbefalingene, retningslinjene og
rutinene som følges brukes i Norge.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788205572058
Publisert
2023
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal akademisk
Språk
Product language
Norsk
Format
Product format
Digital bok
Forfatter