Som femtenåring ble Christopher knepet i sprengstofftyveri, og skrev etterpå en skolestil om betasuppe fra pose som allegori på hvor kjipt livet kan være når man må stå til rette for idiotien. Lite visste han om at skolestilen skulle bli avgjørende for karrierevalget, og at han etter hvert skulle ende med et lite restaurantimperium i hjembyen Bergen.
Tretti år senere er boken om hvordan han gikk fra å være punker til gourmetkokk, klar – ispedd en god dose deilige oppskrifter fra livet som vinsnobb i Paris via pisket kjøkkenslave i New York og endelig til kjærligheten til sjømat hjemme i Bergen. Her finner du hverdagslige oppskrifter som bergensk fiskesuppe og fried chicken, pizzaoppskrifter fra Hoggorm, snobbete kaviaroppskrifter fra Lysverket og ikke minst – hvordan lage din egen paprikachips!
«Christopher er din storebror og læremester – en Gordon Ramsey-figur, men så cool at han ikke er drittsekk.» Andreas Viestad ]]>
Les mer
Forord av Thomas Giertsen
Produktdetaljer
ISBN
9788205564251
Publisert
2023-03-27
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal
Vekt
961 gr
Høyde
248 mm
Bredde
177 mm
Dybde
34 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
279
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter
Bilder av