«En lekker designet drinkbok med godt språk og en lun, deilig humor.» «En veldig god bok for folk flest og et flott bidrag til norsk drikkekultur.» «(...) gjør cocktails tilgjengelig for folk flest.»

- Steinar Jensen (Mr. Jensen from Norway), Mr Jensen form Norway (Facebook-side)

«Å lage cocktailer er som å bake småkaker, skriver kokk og forbundsleder Arnt Steffensen i sin ferske bok «Fredagscocktail». Dermed er utfordringen sendt til landets sykehjem som har - eller planlegger - å etablere en pub for sine beboerne.»»»

- Elisabeth Strøm, Kjøkkenskriveren 2/2021

«Boka er både velskrevet og underholdende, og vil ganske sikkert være et funn for mange.» « (...) en bok for deg som er glad i god mat og drikke, og som har lyst til å utvide repertoaret litt.» «Boka inneholder oppskrifter basert på alle de klassiske brennevinssortene og har i tillegg også et eget kapittel som omhandler Mocktails - altså gode drikker uten alkohol.»

- Nils Henrik Sjo, SMAK magasinet nr. 2 / 2021 (et magasin til serveringsbransjen)

Se alle

«En nydelig, gjennomført og velskrevet bok! Her finner du drinker som gjør fredagskvelden til ukas høydepunkt.» Jan Vardøen, filmregissør og bartender

Blurb fra Jan Vardøen

52 cocktailer, én for hver fredag i året Fredagscocktail gir deg 52 cocktailer, noen klassikere, noen mer ukjente, noen av nyere dato, noen uten alkohol. Alle med en historie, en munter anekdote eller rene funfacts. Cocktailene er ikke tidkrevende eller kompliserte å lage, og du trenger ikke mer utstyr enn en sitronpresse, tesil og et stort glass, selv om det kan være lurt å skaffe seg en cocktailshaker. Alle cocktailene har ingredienser som er enkle å få tak i. Hvorfor ikke lage en cocktail hjemme for å feire at helgen starter, eller gjøre litt ekstra ut av at vennene samles? Arnt Steffensen er kokk og har lang fartstid som kjøkkensjef. Han har tidligere skrevet Cognacboka, Akevittboka og En smak av norsk kultur. «Kunnskapsrikt, morsomt og ikke minst inspirerende, med gode historier og enda bedre tips til klassiske og nye cocktailer – som i grunnen kan drikkes på alle ukens dager.» Erik Valebrokk, kulturjournalist]]>
Les mer
«Å lage cocktailer er som å bake småkaker, skriver kokk og forbundsleder Arnt Steffensen i sin ferske bok «Fredagscocktail». Dermed er utfordringen sendt til landets sykehjem som har - eller planlegger - å etablere en pub for sine beboerne.»»»
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202699499
Publisert
2021-03-04
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
670 gr
Høyde
265 mm
Bredde
175 mm
Dybde
17 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
166
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter
Bilder av