«Det er både noe naivt og heltemodig over disse kvinnene med deres tap. Det er blitt en interessant bok, også om de dilemmaene landsvikoppgjøret førte med seg.»
- Alf Kjetil Igland, Fædrelandsvennen
«[…] imponerende mye interessant stoff og billedmateriale, stadig nye detaljer om hvordan hverdagen forløp. […] Sæthers bok er […] pedagogisk i anslaget og fortellergrepet.»
Dagbladet
«En grundig bok om de norske frontsøstrene, skrevet av en forfatter som ikke bare er en iherdig arkivjeger, men også en god forteller.»
- Per Eivind Hem, Morgenbladet
«Når forfatteren har mulighet for å gjøre et historisk dypdykk har det sammenheng med at Riksarkivet friga klausulerte dokumenter i år, kilder som blant annet forteller om over 400 kvinner som ble dømt for landssvik etter krigen. Boken er todelt. Den gir temaet ansikt gjennom kvinners egen beretning. I tillegg trekkes de historiske linjer fra 1930-tallet i Nazi-Tyskland til det norske rettsoppgjøre etter krigen.»
- Trond Blikø, Trønderavisa
Her fortelles en annerledes historie om kvinners innsats under 2. verdenskrig. Hva motiverte noen til å bli frontsøstre, hvordan utøvde de sin tjeneste, og hva ventet dem da krigen var slutt? Rundt 450 norske frontsøstre ble dømt som landssvikere. Sæther vurderer de nylig frigitte saksdokumentene i et bredt perspektiv, og gir for første gang en samlet presentasjon av frontsøstrenes plass i norsk krigshistorie.