Suksessbedriften i Oslo leker ikke bakeri - her det seriøs tilnærming og solide oppskrifter på god brødmat. Dessuten lekre bilder av mannfolk som baker, og en grundig innføring i herrehobbyen surdeigskultur. Boka har en progresjon der man begynner med enkle oppskrifter og går over til stadig mer avansert bakverk. Oppland Arbeiderblad
Åpent Bakeris ønsker med denne boka er at man skal lære de viktigste elementene i baking. Samtidig skal man kunne åpne melposen og sette i gang før boka er lest fra perm til perm. De erfarne bakerne har ordnet oppskriftene på sine favorittbrød, slik at de fordrer stadig mer kunnskap etter hvert som du baker deg gjennom dem. Følger du boka, får du like gode brød som profesjonelle bakere.
Åpent Bakeri er et håndverksbakeri som bygger på gamle tradisjoner og enkle, naturlige råvarer. Bakere jobber dag og natt med å bake på gammelt vis. Nå deler disse bakerne, med André Løvaas i spissen, hemmelighetene bak sine beste brød med oss.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788202361266
Publisert
2011-08-29
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
864 gr
Høyde
257 mm
Bredde
203 mm
Dybde
23 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
189
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter
Illustratør