Odd Ivar Solvold er tre ganger Norgesmester, årets fiskekokk, årets kjøkkensjef, bronse i Bocuse d'Or og fast spiss på det Norske Kokkelandslaget. Hadde han hatt restaurant i Oslo, ville stalltipset vært Michelin-stjerne innen kort tid. Gjennom denne boken kan du bli gourmet på eget kjøkken. Solvold er befriende fri for snobberi og matarroganse - her er det «less is more» som gjelder. Utgangspunktet er kompromissløs respekt for gode råvarer. Boken bobler over av velsmakende mat for alle anledninger: kos, tapas, gryter, middager når du skal imponere, pasta, pølser og noe søtt til slutt. Komplett med anbefalt drikke.
Les mer
I denne kokeboken finner du oppskrifter på blant annet burgere, tapas, pastaretter, skrytemiddager, typisk norsk mat og desserter. Boken er ment å være en idébank for matglade hobbykokker. På DVD-en som følger med, viser forfatteren hvordan noen av rettene lages. Med register.
Les mer
1 bok. 1 DVD. 1. utg.: Solrett forl., 2005

Produktdetaljer

ISBN
9788202334468
Publisert
2010-08-31
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
881 gr
Høyde
256 mm
Bredde
203 mm
Dybde
18 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
199
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter
Illustratør