Boka er først og fremst skrevet for elever på studieretning Hotell- og næringsmiddelfag, men den kan også brukes som oppslagsbok. Den tar bl.a. for seg oppdekking av ulike bord og selve serveringen, tilberedning ved gjestens bord, spisevaner, gjestebehandling, bararbeid og menylære. Forfatterne begrunner hvorfor skikkene er som de er. Har oppgaver, liste over faguttrykk og stikkordregister.
Les mer
Boka er først og fremst skrevet for elever på studieretning Hotell- og næringsmiddelfag, men den kan også brukes som oppslagsbok. Den tar bl.a. for seg oppdekking av ulike bord og selve serveringen, tilberedning ved gjestens bord, spisevaner, gjestebehandling, bararbeid og menylære. Forfatterne begrunner hvorfor skikkene er som de er. Har oppgaver, liste over faguttrykk og stikkordregister.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788200415169
Publisert
1995
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Universitetsforlaget
Vekt
538 gr
Språk
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
216
Sjanger
Skolebøker