Boken gir en innføring i ord og begreper knyttet til praktisk arbeid i kjøkken og kantine. Den inneholder også nødvendig kunnskap om matvarer, helse, hygiene, miljø og sikkerhet knyttet til slikt arbeid. Kunnskapen formidles i et lett språk egnet for minoritetsspråklige som ønsker å lære seg bedre norsk. Ord og begreper defineres og forklares på en lettfattelig måte. Den inneholder en rekke arbeidsoppgaver.
Les mer
Boka tar for seg ulike temaer innenfor kjøkken- og kantinearbeid, blant annet matvarekunnskap, næringsstoffer og helse, hygiene, ergonomi, og miljø og sikkerhet. Oppgaver og ordforklaringer hører med til hvert tema, i tillegg til kjøkkenordliste bak i boka. Beregnet på kjøkken- og kantineansatte med minoritetsspråklig bakgrunn.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788213024914
Publisert
2008-03-06
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Pensumtjeneste
Aldersnivå
Fremmedspråklige voksne, Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
121
Forfatter
Illustratør